Правова iнформацiя
Згода на обробку своїх персональних даних

Проставляючи цю відмітку я надаю свою однозначну згоду на обробку своїх персональних даних, а саме: прізвища, імені, по батькові, адреси електронної пошти, номера телефону та інших даних, що міститимуться у моєму зверненні/заявці ПІІ «Тойота-Україна», код ЄДРПОУ 32589471, проспект Степана Бандери, 24-Б, м. Київ 04073 (надалі - «Володілець») та «__», код ЄДРПОУ __, (надалі – «Розпорядник») з метою забезпечення реалізації господарських та цивільно-правових відносин у сфері торгівлі товарами та послугами, зокрема, але не обмежуючись, продукцією під торговельними марками «Toyota» («Тойота») та/або «Lexus» («Лексус»), надання сервісних, гарантійних та інших супутніх послуг, маркетингової діяльності та діяльності з просування зазначеної продукції, досліджень ринку та споживацького попиту та інших цілей, сумісних з наведеною вище метою на наступних умовах:

  • Надані мною персональні дані, в межах зазначеної вище мети обробки персональних даних, можуть бути передані афілійованим особам Володільця (будь-яким компаніям групи Toyota, незалежно від країни), офіційним дилерам Володільця (які також можуть виступати як розпорядники персональних даних), а також іншим особам, що мають договірні відносини з Володільцем та/або його офіційними дилерами та здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо.
  • Ця згода чинна протягом строку, необхідного для реалізації передбаченої нею мети обробки персональних даних, та може бути відкликана шляхом направлення повідомлення Володільцю. Відкликання цієї згоди матиме наслідком припинення обробки моїх персональних даних.
  • Я повідомлений(а) про Володільця, Розпорядника, моїх персональних даних, склад та зміст, мету обробки моїх персональних даних та осіб, яким передаються мої персональні дані. Поширення, передача та надання доступу до персональних даних іншим особам в рамках цієї згоди, не потребуватимуть отримання окремої згоди на такі дії або надання мені окремого повідомлення.
  • Будь-які звернення стосовно обробки моїх персональних даних мають бути направлені на вказану вище адресу Володільця.
  • Я повідомлений(а) про те, що маю наступні права суб'єкта персональних даних, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме: 
  •    
    1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;
    3. на доступ до своїх персональних даних;
    4. отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються мої персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
    9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
    11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
    12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
    13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.